Τον Χρήστο Νικολόπουλο τίμησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και παρευρέθηκε στο αφιέρωμα της εκπομπής «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο μας λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου.

Τα εξαιρετικά τραγούδια του διαχρονικού δημιουργού ερμήνευσαν μαζί με το δημοφιλή καλλιτέχνη η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου, η Ηρώ Λεχουρίτη, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Ασπασία Στρατηγού.

Για πρώτη φορά μάλιστα απολαύσαμε τον Χρήστο Νικολόπουλο να συμπράττει μουσικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου.

Η εκπομπή ήταν γεμάτη κέφι, πολυαγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές στιγμές.

Στην παρέα βρέθηκαν και τριάντα σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου που έδωσαν το δικό τους παλμό σε μία γιορτή του λαϊκού μας τραγουδιού, με επίκεντρο έναν κορυφαίο συνθέτη όπως είναι ο βιρτουόζος Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε αξέχαστα και διαχρονικά τραγούδια σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, όπως τα «Ξένος», «Το ‘Πες», «Βραδιάζει» και «Ψίθυροι Καρδιάς». Επίσης ο επιτυχημένος τραγουδιστής, μοιράστηκε το «Κάτω Απ’ Το Πουκάμισό Μου» με τον Στέλιο Διονυσίου και το «Δεν Υπάρχουν Άγγελοι» με την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τη νέα επιτυχία «Ψέματα»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ψέματα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας