Εάν γράφεις τραγούδια, τότε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σου δίνει τη δυνατότητα να υπογράψεις την επόμενη επιτυχία του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλει τα τραγούδια σου!

Γράφεις μουσική ή στίχους; Στείλε το demo σου και ίσως η επόμενη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού να φέρει τη δική σου υπογραφή.

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία που σημείωσαν τα «Ξημερώματα», παραμένοντας επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart και άλλες εφτά συνεχείς εβδομάδες στην πρώτη θέση της μικτής κατάταξης, ήρθε η ώρα για… «Ψέματα».

Σε μία από τις πιο ώριμες καλλιτεχνικά περιόδους της καριέρας του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας παρουσιάζει την νέα του επιτυχία με τίτλο «Ψέματα», η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει ότι είναι ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Τα «Ψέματα» έχουν ξεπεράσει τις 6.000.000 προβολές στο YouTube  και ανεβαίνουν γρήγορα στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις. Η μουσική είναι του Γιάννη Πετρίδη και οι στίχοι των Νίκου Καλογερά, Νίκου Δούρου και Γιάννη Πετρίδη.

Αν γράφεις τραγούδια και θες ο Κωνσταντίνος Αργυρός η δημιουργία σου να είναι η επόμενη επιτυχία του, τότε τα βήματα είναι απλά:

Στείλε το demo σου στο info[at]konstantinosargiros[dot]gr και ίσως ένα από τα singles του νέου album του Κωνσταντίνου Αργυρού που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum να έχει το δικό σου όνομα.

Το αρχείο θα πρέπει να είναι σε μορφή «.Mp3» και στο e-mail θα πρέπει να υπάρχουν τα εξής στοιχεία Ονοματεπώνυμο Συνθέτη και Στιχουργού καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Δείτε επίσης:
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τη νέα επιτυχία «Ψέματα»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ψέματα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας