Το «Σε Χρειάζομαι» είναι ένα από τα νέα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συστήνει το τραγούδι «Σε Χρειάζομαι» από τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω».

O πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του έρχεται να μας εντυπωσιάσει. Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, παρουσίασε ένα άκρως κινηματογραφικό teaser, που από το πρώτο δευτερόλεπτο καθήλωνε.

Ξεχωριστά πλάνα υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζουν, με τη σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου και βραβευμένου Γιάννη Δημολίτσα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέπληξε ευχάριστα, μπαίνοντας σε ένα κινηματογραφικό ρόλο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπου ταξίδεψε σε ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας και σε πολύ διαφορετικά σκηνικά, για να προετοιμάσει το έδαφος για το δίσκο της χρονιάς.

Το «Σε Χρειάζομαι» είναι το τραγούδι που συνεχίζει να ξετυλίγει το νήμα στο νέο άλμπουμ του επιτυχημένου καλλιτέχνη.

Τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Κεμανετζίδης και τους στίχους ο Τάσος Βουγιατζής.

Ο δίσκος «Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σε όλα τα δισκοπωλεία σε μία συλλεκτική limited edition, η οποία συνοδεύεται από ένα 16σελιδο booklet με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

«Ύστερα από δυόμισι χρόνια εμπειριών στη χώρα που μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και μετά από στιγμές που μοιράστηκα με όλους εσάς (είτε προσωπικές, είτε αφηγούμενες από φίλους), ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε μαζί σε νέους μουσικούς δρόμους, στους οποίους ούτε εγώ ο ίδιος έχω ταξιδέψει», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Η νέα μου δισκογραφική δουλειά “Το Κάτι Παραπάνω” μόλις έφτασε στα χέρια σας και εύχομαι να την κάνετε δική σας!»

 

Αφήστε το σχόλιό σας