Δεν είναι «Ψέματα». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανεβαίνει για άλλη μία φορά στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατακτά ξανά την κορυφή.

Μετά τα «Ξημερώματα» που αδιαμφισβήτητα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του 2017 με 15 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart και 7 εβδομάδες στην πρώτη θέση της μικτής κατάταξης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Νο1 με τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Ψέματα».

Σε μία από τις πιο ώριμες καλλιτεχνικά περιόδους της καριέρας του, έχουν έρθει τα «Ψέματα» να επιβεβαιώσουν ότι είναι ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Τα «Ψέματα» υπογράφουν μουσικά ο Γιάννης Πετρίδης, ενώ τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Νίκος Καλογεράς, Νίκος Δούρος και Γιάννης Πετρίδης. Το εντυπωσιακό video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να μας καθηλώνει για ακόμη μία φορά και να έχει συγκεντρώσει σχεδόν 16,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Με την ολοκλήρωση της 4ης εβδομάδας του 2018, τα «Ψέματα» ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του επίσημου Airplay Chart, τόσο στην κατηγορία του ελληνικού όσο και του μικτού ρεπερτορίου, εκθρονίζοντας μετά από έντεκα εβδομάδες το «Για Κάποιο Λόγο» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Έφτασε η ώρα για… «Ψέματα» που κυκλοφορούν από την Panik Platinum!

Στείλε στον Κωνσταντίνο Αργυρό το τραγούδι σου
και ίσως είναι η επόμενη επιτυχία του

Κωνσταντίνος Αργυρός - Konstantinos Argiros - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας