Παρόλο που εξακολουθούμε να τραγουδάμε ασταμάτητα τα «Ξημερώματα», ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσφέρει ένα ακόμη νέο single.

Δεν είναι «Ψέματα»! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν επαναπαύεται και επιστρέφει με άλλη μία μεγάλη επιτυχία.

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής εντοπίζεται στην πιο δημιουργική φάση που έχει γνωρίσει η καριέρα του έως τώρα. Η μία σαρωτική επιτυχία διαδέχεται την άλλη και οι εμφανίσεις του έχουν αναδειχθεί στον απόλυτο προορισμό της νυχτερινής Αθήνας.

Δεν είναι «Ψέματα» ότι o Κωνσταντίνος Αργυρός όρισε το φετινό καλοκαίρι με ένα τραγούδι που προκάλεσε ντελίριο και εξακολουθεί ακάθεκτα να παραμένει στην κορυφή. Τα «Ξημερώματα», σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη, είναι η απόλυτη ελληνική επιτυχία του 2017 και οι επιδόσεις που έχει σημειώσει προκαλούν ζάλη.

Το τραγούδι διατηρεί επί δέκα συνεχόμενες εβδομάδες το Νο1 στο ελληνικό Airplay Chart, ενώ έχει ανέβει στην πρώτη θέση και της μικτής κατάταξης, αφήνοντας πίσω του διεθνή smash hits όπως το «Shape Of You» του Ed Sheeran και το «Despacito» και… δεν είναι «Ψέματα».

Επίσης, το εκρηκτικό video clip που έδωσε εικόνα στα «Ξημερώματα» και έχει γυριστεί στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, στη Λευκάδα, έχει ξεπεράσει τις 21,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τρεις μήνες.

Δεν είναι «Ψέματα». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προχωρά παρακάτω με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που έχει τίτλο… «Ψέματα», όπως ήδη έχετε υποπτευθεί, το οποίο βάζει στο κλίμα για τον επόμενο δίσκο του.

Τα γυρίσματα για το video clip έχουν ολοκληρωθεί και τα «Ψέματα» θα κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες από την Panik Platinum.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ψέματα (video clip backstage) - Hit Channel
Στα παρασκήνια από το video clip για τα «Ψέματα».

Δείτε επίσης: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρασύρει
στη νέα επιτυχία του έως τα «Ξημερώματα»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ξημερώματα (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας