Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει το τραγούδι «Πόσο;» από τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω».

«Το Κάτι Παραπάνω» είναι ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ γεμάτο τραγούδια που θα αγαπήσουμε.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι Νο1 επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα», και «Λιώμα», αλλά και το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Λάθος Μου» και η διασκευή στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

«Ύστερα από δυόμισι χρόνια εμπειριών στη χώρα που μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και μετά από στιγμές που μοιράστηκα με όλους εσάς (είτε προσωπικές, είτε αφηγούμενες από φίλους), ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε μαζί σε νέους μουσικούς δρόμους, στους οποίους ούτε εγώ ο ίδιος έχω ταξιδέψει», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Το Κάτι Παραπάνω (album) - Hit Channel

«Η νέα μου δισκογραφική δουλειά “Το Κάτι Παραπάνω” μόλις έφτασε στα χέρια σας και εύχομαι να την κάνετε δική σας!»

Το «Πόσο;» είναι το επόμενο τραγούδι που γνωρίζουμε από το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο πολυτάλαντος Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος έχει αφήσει έντονα «Αποτυπώματα» στο δίσκο «Το Κάτι Παραπάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού, από τα «Ξημερώματα» μέχρι τα «Δικαιολογίες», «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα» και το νέο single «Σ’ Έχω Ξεπεράσει».

Το άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σε όλα τα δισκοπωλεία σε μία συλλεκτική limited edition, η οποία συνοδεύεται από ένα 16σελιδο booklet με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας