Σε δόσεις θα φανερώσει το ολοκαίνουριο άλμπουμ του ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απέχει μία ανάσα από το να μοιραστεί με το κοινό την τέταρτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της καριέρας του.

Δύο χρόνια μετά το δίσκο «Δεύτερη Φορά», ο ταλαντούχος καλλιτέχνης επανέρχεται στα ράφια των δισκοπωλείων ωριμότερος, πιο κατασταλαγμένος και με τους καλύτερους οιωνούς.

Ήδη, έχουμε γνωρίσει δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού οι οποίες ακούγονται δυνατά και ασταμάτητα. Είναι το smash hit «Το Συμπέρασμα», σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, το οποίο παρέμεινε επί 13 εβδομαδες στο νούμερο ένα του ελληνικού airplay και το πρόσφατο «Τα Κατάφερες», σε σύνθεση Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου.

«Τα Κατάφερες», η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού σε video clip!

Όσα νιώθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός περικλείονται στο ολοκαίνουριο άλμπουμ με γενικό τίτλο «Όσα Νιώθω», που θα διατεθεί σε λίγες ημέρες.

Καθημερινά από τη Δευτέρα 16 Μαΐου η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή, η Cobalt Music, θα δημοσιεύει από δύο νέα και ακυκλοφόρητα τραγούδια ώσπου να συμπληρωθεί το παζλ του δίσκου. Από το «Όσα Νιώθω» απομένουν να «ξεσκεπαστούν» άλλα οκτώ κομμάτια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ακούσετε τα νέα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι να εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube, εδώ!

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/CobaltMusic/videos/1135405569867637/» bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας