Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει το video clip της καινούριας επιτυχίας του «Να της πεις»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά το άλμπουμ «Παιδί γενναίο» που αγαπήθηκε από το κοινό και χάρισε μία σειρά μεγάλων επιτυχιών όπως το ομότιτλο αλλά και τα «Ποτέ ξανά»«Μια νύχτα κόλαση»«Θα σε εκδικηθώ» κ.ά. επέστρεψε στους ραδιοφωνικούς δέκτες μας με ένα ολοκαίνουριο single.

Έπειτα από τη συνεργασία του με το Γιώργο Θεοφάνους ο δημοφιλής τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με άλλους δύο καταξιωμένος δημιουργούς, τους Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου, και μαζί έστειλαν το μήνυμα: «Να της πεις»

Αυτή φυσικά είναι η ονομασία του καινούριου τους τραγουδιού με περισσότερα νέα κομμάτια να παίρνουν τη σκυτάλη, καθώς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου πρόκειται να συμμετέχουν με τις δημιουργίες του στην επόμενη δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το «Να της πεις» έχουμε την ευκαιρία να το απολαμβάνουμε πλέον και οπτικοποιημένο αφού έφτασε στις οθόνες μας το video clip του υπό τη σκηνοθεσία του Χρήστου Μάστορα, frontman του συγκροτήματος Μέλισσες.

Ταυτόχρονα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει για ακόμη μία σεζόν τις εμφανίσεις του στο «Posidonio», έχοντας στο πλευρό την Ελένη Χατζίδου (η οποία πήρε τη θέση της Μαριάντας Πιερίδη), την Πωλίνα Χριστοδούλου, τον Πάρι και τους Kings.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας