«Λιώμα» έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα ραδιόφωνα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανεβαίνει στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με τρίτο συνεχόμενο τραγούδι, τη νέα επιτυχία «Λιώμα».

Είχαν προηγοηθεί τα «Ξημερώματα», με 15 εβδομάδες στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart και 7 εβδομάδες στην πρώτη θέση της μικτής κατάταξης, και τα «Ψέματα» με 11 εβδομάδες στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart και 6 εβδομάδες στην πρώτη θέση της μικτής κατάταξης.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Λιώμα» συνυπογράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Λευτέρη Κιντάτο, ο οποίος μαζί με τον Παναγιώτη Μπρακούλια, επιμελήθηκαν την ενορχήστρωση και την παραγωγή.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό μουσικό βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο πολυβραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, στήνοντας ένα urban καλοκαιρινό πάρτι, όπου όλοι διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Το video clip του τραγουδιού έχει ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια προβολών στο YouTube μέσα σε περίπου δυόμιση μήνες κυκλοφορίας από την Panik Platinum.

Ακόμη ένα καλοκαίρι, ακόμα μία καλοκαιρινή επιτυχία από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το «Λιώμα» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του επίσημου Airplay Chart, τόσο στην κατηγορία του ελληνικού όσο και του μικτού ρεπερτορίου, εκθρονίζοντας μετά από πέντε εβδομάδες το «Φώναξέ Με» του Ηλία Βρεττού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας