Για ένα «Τελευταίο Τσιγάρο» είναι έτοιμος ο Κωνσταντίνος Αργυρός και εμείς περιμένουμε με αγωνία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει ένα… «Τελευταίο Τσιγάρο».

Χωρίς κανένα περιθώριο αμφιβολίας, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και καλύτερους καλλιτέχνες όχι μόνο της γενιάς του, αλλά και των τελευταίων ετών. Κάθε κυκλοφορία του αποδεικνύεται από την πρώτη ημέρα σε ηχηρή επιτυχία που θα εκτοξευθεί αποκλειστικά στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διατηρεί ένα τρομερό σερί μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου άλμπουμ «Όσα Νιώθω» που έγινε τόπος συγκέντρωσης smash hits που αγκαλιάστηκαν θερμά, όπως είναι τα «Συμπέρασμα», «Τα Κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Όσα Νιώθω» και «Στη Δική Μου Αγκαλιά».

Τα δύο τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία με την Panik Records υπό την ετικέτα της Panik Platinum, κατέκτησαν αμφότερα το Νο1 του Airplay Chart, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο, σε ένα επίτευγμα που επιβεβαιώνει την ακατανίκητη δυναμική του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τα «Ξημερώματα» δε χρειάζονται καθόλου συστάσεις. Η μεγαλύτερη επιτυχία του 2017 κυριάρχησε επί 15 διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart και παρέμεινε επικεφαλής της μικτής κατάταξης επί εφτά συνεχείς εβδομάδες. Επιπλέον, το εκρηκτικό video clip που έδωσε εικόνα στο τραγούδι έχει προβληθεί πάνω από 36,6 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα.

Τα σκυτάλη παρέλαβαν τον προηγούμενο Οκτώβριο τα «Ψέματα» και το σκηνικό επαναλήφθηκε. Η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού συμπληρώνει εφτά συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart, ενώ έχει αναλάβει τα ηνία της μικτής κατάταξης για πέντε (μη συναπτές) εβδομάδες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόλις μετέφερε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και όλο το ενδιαφέρον στρέφεται πια στην κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Μία ανάρτηση που έκανε ο δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα καθιστά εμμέσως σαφές ότι πρέπει να… είμαστε σε επιφυλακή: «Σκέφτομαι πολλούς λόγους που αξίζει να πει κανείς “Τελευταίο Τσιγάρο” και τέλος… Εσείς;», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

UPDATE

Κατά τα φαινόμενα, πρόκειται για την καμπάνια πολυεθνικής εταιρείας παραγωγής προϊόντων καπνού.

 

 

Η συνεργασία της χρονιάς:
Νατάσα Θεοδωρίδου και Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί

Νατάσα Θεοδωρίδου - Κωνσταντίνος Αργυρός - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας