Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει ποδαρικό στο «Αλ Σιχτίρι» του Λάκη Λαζόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει ποδαρικό στο «Αλ Σιχτίρι» του Λάκη Λαζόπουλου

-

Δες και αυτά

Και μετά το «Αλ Τσαντίρι» έρχεται το «Αλ Σιχτίρι» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάνει ποδαρικό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καλεσμένος του Λάκη Λαζόπουλου στην πρεμιέρα του «Αλ Σιχτίρι» στο OPEN.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN με το πιο ανατρεπτικό και ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», σχολιάζοντας με το μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», μια από τις μακροβιότερες και πιο πετυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, θα έχει διάρκεια τριών ωρών και μια νέα ενότητα – έκπληξη, το μουσικό «Αλ Σιχτίρι».

Μουσική, κέφι, χορός, τραγούδι. «Αλ Σιχτίρι», όξω καρδιά για να γίνει της Τρίτης.

Το νέο μουσικό πρόγραμμα – έκπληξη με… μαέστρο τον Λάκη Λαζόπουλο έρχεται με πρώτο καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Τρίτη 12 Μαρτίου και ώρα 23:00.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ο οποίος παραμένει σταθερά στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με τη νέα επιτυχία «Τι Να Το Κάνω» από το δίσκο «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, θα βάλει τη μοναδική μουσική του σφραγίδα στην εκπομπή.

Με τις μεγάλες επιτυχίες του και τις ξεχωριστές ερμηνείες του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εγκαινιάσει τη νέα μουσική ενότητα, που θα ακολουθεί μετά το σατιρικό κομμάτι του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και σίγουρα θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές.

 

Αφήστε το σχόλιό σας