Το σχήμα του «Posidonio» όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός ηγείται αλλάζει σύνθεση με την Ελένη Χατζίδου να επιστρέφει στην παρέα του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ηγείται του σχήματος του «Posidonio» από τον Μάρτιο του 2013, όταν και ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Χατζίδου, τον Ιωακείμ Φωκά, τον Πάρι και άλλους νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Η πρώτη σεζόν διήρκεσε μέχρι τις αρχές Αυγούστου, με το νυχτερινό κέντρο να λειτουργεί από ένα χρονικό διάστημα και έπειτα για τέσσερις βραδιές την εβδομάδα, και, όπως ήταν φυσικό, κρίθηκε άκρως επιτυχημένη καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα.

Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα τριών περίπου εβδομάδων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανανέωση τη σύνθεση της παρέας του και υποδέχτηκε ξανά το κοινό του στο «στέκι» του στην παραλιακή μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη, την Πωλίνα Χριστόδουλου, τον Πάρι και τους Kings.

Η επιτυχία για τον αγαπημένο τραγουδιστή συνεχίστηκε, με ανοδική μάλιστα πορεία. Μετά από δύο μήνες εμφανίσεων όμως η ομάδα του «Posidonio» δέχεται μία αλλαγή. Η Μαριάντα Πιερίδη αποχωρεί και τη θέση της παίρνει η Ελένη Χατζίδου, επιστρέφοντας στο πλάι του Κωνσταντίνου Αργυρού, με την τραγουδίστρια να ξεκινά τις εμφανίσεις της στο σχήμα από σήμερα, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, και για κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας