Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να… υπηρετήσει την πατρίδα και τα πειράγματα από τους συνεργάτες του στην τελευταία βραδιά τους στο Posidonio «έδιναν και έπαιρναν»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε τέλος στις εμφανίσεις του στο «Posidonio» σε ένα γιορτινό φινάλε που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για το δημοφιλή καλλιτέχνη!

Στη φετινή σεζόν του στο νυχτερινό κέντρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνοδευόταν επί σκηνής από τον Κώστα Μαρτάκη, τη Χριστίνα Σάλτη και ένα δυναμικό σχήμα από νέους καλλιτέχνες. Έπειτα από 4,5 μήνες εμφανίσεων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Κυριακής 11 Ιανουαρίου αποχαιρέτησε το κοινό του!

Ένα «αντίο» που δε θα κρατήσει λίγο όπως τις προηγούμενες φορές, αλλά για σχεδόν 9 μήνες και ο λόγος δεν είναι άλλος από την κατάταξη του αγαπημένου τραγουδιστή στο στρατιωτικό σώμα. Οι συνεργάτες του δεν έχασαν την ευκαιρία και επιδόθηκαν στα ανάλογα… πειράγματα πάνω στην πίστα, με τη «χακί» αμφίεση, όπως ήταν φυσικό, να κλέβει την παράσταση!

Το καλύτερο σημείο της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Κώστας Μαρτάκης, η Χριστίνα Σάλτη και οι Θωμαή Απέργη, Josephine, Λευτέρης Κιντάτος, Harris Mos και Κατερίνα Μπουρνέλη, οι τραγουδιστές που βρίσκονται επίσης στο «Posidonio», τραγούδησαν παρέα μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Από την πλευρά του το «Posidonio» θα κατεβάσει «ρολά» για μερικές εβδομάδες και από τις αρχές Μαρτίου θα είναι ξανά κοντά μας με το Γιάννη Πλούταρχο στα ηνία του!

PHOTOGALLERY

 

VIDEO

Η Χριστίνα Σάλτη τραγουδά… «Φανταράκι, Φανταράκι»!

 

Και ο Κώστας Μαρτάκης… «Έλα στην παρέα μας φαντάρε!»

Αφήστε το σχόλιό σας