Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται «Λιώμα».

Δεν είναι «Ψέματα» ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός γυρίζει «Λιώμα» μέχρι τα «Ξημερώματα».

Χωρίς κανένα περιθώριο αμφιβολίας, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και καλύτερους καλλιτέχνες όχι μόνο της γενιάς του, αλλά και των τελευταίων ετών. Κάθε κυκλοφορία του αποδεικνύεται από την πρώτη ημέρα σε ηχηρή επιτυχία που θα εκτοξευθεί αποκλειστικά στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Τα δύο τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίο ένα χρόνο, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία με την Panik Records υπό την ετικέτα της Panik Platinum, κατέκτησαν αμφότερα το Νο1 του Airplay Chart, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο, σε ένα επίτευγμα που επιβεβαιώνει την ακατανίκητη δύναμη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τα «Ξημερώματα» δε χρειάζονται συστάσεις.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του 2017 κυριάρχησε επί 15 διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart και παρέμεινε επικεφαλής της μικτής κατάταξης επί εφτά συνεχείς εβδομάδες. Επιπλέον, το εκρηκτικό video clip που έδωσε εικόνα στο τραγούδι έχει προβληθεί πάνω από 42,3 εκατομμύρια φορές μέσα σε ακριβώς ένα χρόνο κυκλοφορίας.

Τα σκυτάλη παρέλαβαν τον προηγούμενο Οκτώβριο τα «Ψέματα».

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και η τελευταία επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού διένυσε 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart, ενώ είχε αναλάβει τα ηνία της μικτής κατάταξης για έξι (μη διαδχοχικές) εβδομάδες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στη σκηνή του «Fantasia» από τις 22 Ιουνίου, μαζί με τον Νίνο και συνδυάζει την επάνοδό του στη νυχτερινή Αθήνα με μία νέα επιτυχία του που φέρει τον τίτλο «Λιώμα».

Κυκλοφορεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου από την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας