Στο γνώριμο στέκι του στην παραλιακή θα υποδεχθεί ξανά ο Κωνσταντίνος Αργυρός τους Αθηναίους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει για άλλη μία φορά στην παραλιακή για καλοκαιρινές νύχτες με πολλή «Fantasia».

Σε μία από τις πιο ώριμες καλλιτεχνικά περιόδους της καριέρας του, τα τραγούδια του και οι ζωντανές εμφανίσεις του επιβεβαιώνουν ότι είναι ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Με δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube, συνεχόμενες πρωτιές επί σειρά πολλών εβδομάδων στο ελληνικό ραδιοφωνικό airplay και αδιάκοπες ζωντανές εμφανίσεις σε κατάμεστους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα από τα άτομα που κρατούν τα ηνία της ελληνικής μουσικής αυτή τη στιγμή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει την ανοδική πορεία του και το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του με την ετικέτα της Panik Platinum.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανέρχεται στην παραλιακή και στη σκηνή του «Fantasia», το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και μονοπωλεί μόνιμα το ενδιαφέρον στα δρώμενα της αθηναϊκής διασκέδασης.

Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Fantasia» για το καλοκαίρι του 2018 θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 22 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το καλλιτεχνικό σχήμα που θα τον πλαισιώνει αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας