Η Θεώνη, 4 ετών, ευχήθηκε να γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σε συνεργασία με το «Make-A-Wish Greece» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκπλήρωσε την ευχή της Θεώνης, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό όπως αρμόζει σε μία τόσο μικρή και πολύ ξεχωριστή πριγκίπισσα.

Η Θεώνη είναι 4 ετών και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Ευχήθηκε να γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και φυσικά ο αγαπημένος τραγουδιστής ανταποκρίθηκε άμεσα, εκπληρώνοντας την ευχή της Θεώνης με αγάπη.

«Ήταν όλα εξαιρετικά! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι πάνω στη γη να ήταν τόσο πρόσχαροι όσο οι εθελοντές», σχολιάζουν η μητέρα της μικρής.

«Μας συγκινήσατε και μας κάνατε να σκεφτόμαστε με ποιόν τρόπο μπορούμε και εμείς από τη μεριά μας να βοηθάμε στην εκπλήρωση ευχών και άλλων παιδιών. Η κόρη μας από εδώ και στο εξής θα πηγαίνει με περισσότερη χαρά στις θεραπείες της και θα πιστεύει στα θαύματα!»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Make-A-Wish Greece - Θεώνη

Αυτά τα τόσο όμορφα λόγια της μητέρας, δίνουν στο «Make-A-Wish Greece» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) τη δύναμη να συνεχίσει το έργο του, κάνοντας περισσότερα παιδιά, όπως η Θεώνη, ευτυχισμένα.

Είναι μεγάλη ευθύνη να προσπαθείς καθημερινά να δίνεις το 100% του εαυτού σου, ώστε κάθε ευχή να είναι ξεχωριστή και ακριβώς έτσι, όπως την είχε ονειρευτεί κάθε παιδί.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Make-A-Wish Greece - Θεώνη

Το να γνωρίσει ένα τετράχρονο κοριτσάκι τον Κωνσταντίνο Αργυρό ίσως και να φαντάζει εύκολο να γίνει.

Στο «Κάνε-Μια-Ευχή» όμως, δεν τους απασχολεί ο βαθμός δυσκολίας. Αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι κάθε, μα κάθε ευχή να είναι μια υπέροχη εμπειρία.

Μια εμπειρία που θα μεταμορφώσει τη ζωή του παιδιού, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη του παιδιού, αλλά και όλης της οικογένειας.

Έτσι ακριβώς έκαναν και για τη Θεώνη.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Make-A-Wish Greece - Θεώνη

Το «Make-A-Wish Greece» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) φρόντισε για τη συνάντηση με κάθε λεπτομέρεια.

Από το χώρο που θα φιλοξενούσε την οικογένεια κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα μέχρι τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να είναι η Θεώνη πανέτοιμη.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Make-A-Wish Greece - Θεώνη

Το κομμωτήριο ήταν μόνο η αρχή.

Ακολούθησε μανικιούρ, που το είχε ζητήσει ειδικά η μικρή «δεσποινίδα» και φυσικά η επιμέλεια της γκαρνταρόμπας της.

Όλα αυτά μαζί με το αστραφτερό χαμόγελο, πραγματικής ευτυχίας στο πανέμορφο προσωπάκι της Θεώνης, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία και έφτασε η πολυπόθητη στιγμή που τόσο καιρό ονειρευόταν.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Make-A-Wish Greece - Θεώνη

Η Θεώνη βρέθηκε επιτέλους στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού και για περισσότερες από τρεις ώρες δεν ξεκόλλησε από την αγκαλιά του.

Τον κοιτούσε, του χαμογελούσε και εκείνος της φιλούσε το χέρι, της χάιδευε τα μαλλιά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν απόλυτα προσηλωμένος στη Θεώνη, εκφράζοντας και αυτός με τη σειρά του την αγάπη του, με ένα πανέμορφο κολιέ σε σχήμα καρδιάς, που της προσέφερε, μαζί με μία γλυκιά υπόσχεση:

«Όταν θα με χρειάζεσαι δίπλα σου, θα ακουμπάς την καρδιά και εγώ θα είμαι εκεί…»

Κωνσταντίνος Αργυρός - Make-A-Wish Greece - Θεώνη

Η Θεώνη του ακούμπησε το χέρι, χαρίζοντάς του ένα ακόμη πιο εκθαμβωτικό χαμόγελο. Ένα χαμόγελο απόλυτης ευτυχίας, που φώτισε όλους όσους είχαν την τιμή και τη χαρά να μοιραστούν την ξεχωριστή ημέρα της Θεώνης.

Όπως καταλαβαίνετε, το κολιέ που της έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν πρόκειται να… φύγει ποτέ από το λαιμό της!

Μπορείτε και εσείς να δείτε και να στηρίξετε το σπουδαίο έργο του οργανισμού με ένα κλικ στο www.makeawish.gr.

Εμπνεύστε ελπίδα. Μεταμορφώστε ζωές.

 

Αφήστε το σχόλιό σας