Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές των Mad Video Music Awards 2018.

Άλλα δύο βραβεία προσέθεσε στην ήδη πλούσια συλλογή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς ήταν ένας εκ των μεγάλων νικητών των φετινών Mad Video Music Awards, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου.

Επίσης έκλεψε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία «Λιώμα».

Το πρώτο βραβείο που πήρε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν εκείνο στην κατηγορία «Best Male Adult», το οποίο παρέλαβε από τα χέρια του Ηλία Ψινάκη.

Ηλίας Ψινάκης - Κωνσταντίνος Αργυρός - Mad Video Music Awards 2018
Ηλίας Ψινάκης – Κων/νος Αργυρός

Επιπλέον στέφθηκε νικητής και στην κατηγορία για το «Τραγούδι της Χρονιάς» (Song Of The Year) με το «Ξημερώματα», το hit του περσινού καλοκαιριού που συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη πορεία του.

Το «Ξημερώματα» διατηρήθηκαν επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart και σήμερα «αγγίζει» τις 43 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του ξεσήκωσε το κατάμεστο γήπεδο παρουσιάζοντας επί σκηνής το νέο τραγούδι του με τίτλο «Λιώμα», πλαισιωμένος από πολυπληθή ομάδα χορευτών και με την Courtney Parker να βάζει μία πιο pop «πινελιά».

Κωνσταντίνος Αργυρός - Mad Video Music Awards 2018 - Hit Channel

Το «Λιώμα» ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube μέσα σε 100 ώρες και ανέβηκε στην πρώτη θέση των τάσεων στην πλατφόρμα μέσα σε 9 ώρες από την κυκλοφορία του, πριν από μία εβδομάδα, θέση στην οποία παραμένει ακόμα.

​Το «Λιώμα» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας