Οι «Δικαιολογίες» είναι το τραγούδι που συνεχίζει να ξετυλίγει το νήμα από το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράζεται το τραγούδι «Δικαιολογίες» από τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω».

O πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του έρχεται να μας εντυπωσιάσει. Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, παρουσίασε ένα άκρως κινηματογραφικό teaser, που από το πρώτο δευτερόλεπτο καθήλωνε.

Ξεχωριστά πλάνα υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζουν, με τη σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου και βραβευμένου Γιάννη Δημολίτσα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέπληξε ευχάριστα, μπαίνοντας σε ένα κινηματογραφικό ρόλο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπου ταξίδεψε σε ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας και σε πολύ διαφορετικά σκηνικά, για να προετοιμάσει το έδαφος για το δίσκο της χρονιάς.

Τη μουσική υπογράφει η Σοφία Πεχλιβάνη και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Το άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορεί ήδη από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και από τις 19 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμος και στα φυσικά σημεία πώλησης.

«Ύστερα από δυόμισι χρόνια εμπειριών στη χώρα που μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και μετά από στιγμές που μοιράστηκα με όλους εσάς (είτε προσωπικές, είτε αφηγούμενες από φίλους), ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε μαζί σε νέους μουσικούς δρόμους, στους οποίους ούτε εγώ ο ίδιος έχω ταξιδέψει», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Η νέα μου δισκογραφική δουλειά “Το Κάτι Παραπάνω” μόλις έφτασε στα χέρια σας και εύχομαι να την κάνετε δική σας!»

Αφήστε το σχόλιό σας