Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες τη νέα επιτυχία του, «Δεύτερη φορά», και τώρα παρουσιάζει το ολοκαίνουριο video clip του, το οποίο βλέπετε πρώτοι στο Hit-Channel!

Δεν έχει «Δεύτερη φορά» κι ούτε καμία διαφορά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μετά την τελευταία του επιτυχία «Να της πεις», σε σύνθεση Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, ο δημοφιλής και ταλαντούχος τραγουδιστής επιστρέφει με μία ακόμη μουσική πρόταση, το «Δεύτερη φορά», που θα κατακλύσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Δεύτερη φορά» προμηνύει την επερχόμενη νέα δισκογραφική δουλειά του την οποία θα υπογράφουν εξ ολοκλήρου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου.

Το «Δεύτερη φορά» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και μόλις έφθασε στις οθόνες μας.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός την Κυριακή 2 Μαρτίου ετοιμάζεται να ρίξει την αυλαία των εμφανίσεών του στην Αθήνα και στο «Posidonio» αποχαιρετώντας προσωρινά το κοινό του καθώς από τις 25 Απριλίου θα ανέβει ξανά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής.

Αφήστε το σχόλιό σας