«Δεν έχει δεύτερη φορά κι ούτε καμία διαφορά»… Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά το «Να της πεις» παρουσιάζει την επόμενη μεγάλη επιτυχία του την οποία ακούτε πρώτοι στο Hit-Channel!

Ακόμα μια αποκλειστικότητα έρχεται που σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού παίζει δυνατά και αποκλειστικά σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας!

Μετά τις επιτυχίες «Να της πεις», «Ποτέ Ξανά» & «Παιδί Γενναίο», ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής της νέας γενιάς επιστρέφει για ακόμη μια φορά στα ερτζιανά με το νέο του single «Δεύτερη φορά». Για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεργάζεται με το δίδυμο των επιτυχιών, τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου και παρουσιάζουν ένα νέο δυναμικό τραγούδι που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός , όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ετοιμάζεται για το φινάλε των εμφανίσεών του στο «Posidonio», με την αυλαία να πέφτει την Κυριακή 2 Μαρτίου, ενώ από τις 25 Απριλίου ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ανέβει ξανά στη σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου. Τέλος, στα σκαριά είναι και η καινούρια δισκογραφική δουλειά του, την οποία θα υπογράφουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου.

Το «Δεύτερη φορά» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας