Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε μία εκρηκτική συναυλία στη ΔΕΘ.

Τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέσυρε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου, για τον απολαύσει από κοντά.

Ο πιο ταλαντούχος καλλιτέχνης της γενιάς του συμμετείχε στις μουσικές εκδηλώσεις  που διεξάγονται στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει η νέα και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά του και ενώ συνεχίζονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live και αποθεώθηκε από τον κόσμο, που δε σταμάτησε να τραγουδά μαζί του.

Κωνσταντίνος Αργυρός - 83η ΔΕΘ - Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης - Hit Channel

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεσήκωσε τους χιλιάδες θεατές όπως μόνο εκείνος ξέρει, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με επιτυχίες, όπως το πρόσφατο «Λιώμα» και τα «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Όσα Νιώθω», «Παιδί Γενναίο», «Στη Δική Μου Αγκαλιά», «Τα Κατάφερες», «Το Συμπέρασμα» και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Η νέα επιτυχία «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, η οποία κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τόσο στη μικτή κατάταξη όσο και στο ελληνικό airplay chart.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με το Λευτέρη Κιντάτο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας