Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Κωνσταντίνος Αργυρός: «Αν κάποιος πιστέψει ότι έφτασε στην κορυφή, τότε ξεκίνησε το...

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Αν κάποιος πιστέψει ότι έφτασε στην κορυφή, τότε ξεκίνησε το τέλος του»

-

Δες και αυτά

Για τη λογική με την οποία πορεύεται στην καριέρα του μιλά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά στο «DownTown» της Κύπρου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συζήτησε με τον Κώστα Μπουρούση για την εξέλιξη της καριέρας του, την απόρριψη που έχει δεχθεί στο χώρο της δισκογραφίας αλλά και για την έπαρση.

Θεωρεί ότι τα πράγματα ήρθαν εύκολα στην επαγγελματική διαδρομή του;

«Για να μπορέσεις να κάνεις μια επιτυχία, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Από μικρός έχω δεχτεί απόρριψη, δεν με πίστευαν οι δισκογραφικές, άλλαξα δυο – τρεις εταιρίες για να μπορέσω να βρω έναν άνθρωπο που θα μου δώσει το πάτημα να ξεκινήσω. Αλλά, ποτέ δεν είπα στον εαυτό μου “αφού δεν σε πιστεύουν, δεν θα τα καταφέρεις”», περιγράφει.

«Υπήρχαν ψυχολογικές διακυμάνσεις μέσα μου, αλλά πάντα κοιτούσα τον στόχο μου. Και έψαχνα τον τρόπο. Ποτέ δεν σταματάει αυτό. Αν κάποιος πιστέψει ότι έφτασε στην κορυφή, τότε σημαίνει ότι ξεκίνησε το τέλος του», συνεχίζει.

«Πρέπει να ξεπερνάμε κάθε φορά τον εαυτό μας και να κυνηγάμε κάτι μεγαλύτερο. Πάντα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο απ’ ό,τι έχεις κάνει. Κι έτσι δεν κινδυνεύεις και να την ψωνίσεις. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος», τονίζει.

Δεν την ψώνισε ποτέ; Δεν ένιωσε ποτέ πολύ σημαντικός;

«Ποτέ. Σημαντικός είναι ένας άνθρωπος που έχει αξίες.»

Δεν κολακεύεται που τον κυνηγάνε τα περιοδικά, γράφουν για εκείνον, ενδιαφέρονται για την προσωπική ζωή του;

«Στα απλά πράγματα είναι η ουσία. Σημαντικός για μένα είναι ένας άνθρωπος που θα με σεβαστεί και θα τον σεβαστώ, που είναι ειλικρινής», λέει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο «DownTown».

Αφήστε το σχόλιό σας