Η Κωνσταντίνα συνεργάζεται μετά από χρόνια με τον Παναγιώτη Μαθιέλλη, το συνθέτη που της έχει χαρίσει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Της Γενιάς μου τα Παιδιά»!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – «Της γενιάς μου τα παιδιά»

Η Κωνσταντίνα, λίγο πριν την μεγάλη της συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο, την Δευτέρα 7 Ιουλίου, μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Της Γενιάς μου τα Παιδιά»!

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια συνεργάζεται ξανά μετά από χρόνια, με τον Παναγιώτη Μαθιέλλη. Τον συνθέτη που της έχει χαρίσει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της! «Στον Επόμενο Τόνο», «Κάιρο», «Καίγομαι», «Τα Τακούνια μου θα σπάσω», «Χαμογελώ», «Η Καρδιά μου είναι Ζαλισμένη» μερικές από αυτές!

Ενώ για πρώτη φορά τραγουδάει στίχους της Κάτιας Κισσονέργη, γνωστής συγγραφέως και σεναριογράφου («7 Θανάσιμες Πεθερές», «Στις Ομορφιές σου είσαι σήμερα», κ.ά.)

«Της γενιάς μου τα παιδιά» είναι ένα τραγούδι που παρουσιάζει την κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά και περνάει ένα μήνυμα αισιοδοξίας πως με τη δύναμη της αγάπης θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες! 

Αφήστε το σχόλιό σας