Η Κωνσταντίνα Πάλλα κάνει «Όνειρα» που τη φτάνουν στο «Φεγγάρι».

«Πριν τα “Όνειρα” υπάρχει η πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε χρόνια στην ελληνική δισκογραφία να ακούσουμε μια νέα γυναίκα τραγουδοποιό και μάλιστα με λαϊκή φλέβα.»

Αυτά τα λόγια εκφράζουν απόλυτα την Κωνσταντίνα Πάλλα, τη νέα μαγική φωνή της ελληνικής δισκογραφίας. Το πρώτο άλμπουμ της Κωνσταντίνας Πάλλα με τίτλο «Όνειρα» κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες και έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.

Μετά το «Αν Δεν Ήσουν Εδώ», που αποτέλεσε τον προπομπό του δίσκου λίγο πριν την κυκλοφορία του, σειρά έχει το νέο ραδιοφωνικό single «Φεγγάρι» σε μουσική και στίχους της Κωνσταντίνας Πάλλα.

Πρόκειται για μια μελωδική μπαλάντα που υμνεί τον έρωτα ο οποίος μπορεί να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος.

«Απόψε έφτασα για σένα στο φεγγάρι
Και το κατέβασα στην άδεια σου αγκαλιά
Να σου κρατάει συντροφιά κι αυτό το βράδυ
Αυτή τη νύχτα που σε πνίγει η μοναξιά»

Το «Φεγγάρι» και ο δίσκος «Όνειρα» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Η Κωνσταντίνα Πάλλα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, από εκεί που χρόνια τώρα έχουμε την αίσθηση ότι συμβαίνει πρώτα η μουσική.

Με εννέα τραγούδια παρέα για το ταξίδι, μια κιθάρα στα χέρια και εννοείται με «Όνειρα», γιατί χωρίς αυτά απλά δε συμβαίνει τίποτα.

Εδώ λοιπόν συμβαίνει. Συμβαίνουν όνειρα. Συμβαίνει έρωτας. Συμβαίνει τραγούδι. Συμβαίνουν ιστορίες από αυτές που τραγουδιούνται. Και όλα αυτά από ένα νέο κορίτσι – τραγουδοποιό.

Ακούστε όμως πρώτα τι έχει να πει με το λόγο της, τη μουσική της και τη φωνή της η Κωνσταντίνα Πάλλα και τότε θα καταλάβετε γιατί θα θέλατε να είστε συμμέτοχοι στα «Όνειρά» της.

«Αν Δεν Ήσουν Εδώ»:
Η Κωνσταντίνα Πάλλα συστήνει το πρώτο τραγούδι της

Κωνσταντίνα Πάλλα - Konstantina Palla - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας