Ένα «Κομμάτι Της Ζωής Μου» από τον Νίκο Απέργη με ξεχωριστό σκοπό

Ο Νίκος Απέργης θέλει να ευαισθητοποιήσει απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Με ένα συναισθηματικό κομμάτι επιστρέφει ο Νίκος Απέργης και έχει τον τίτλο «Κομμάτι Της Ζωής Μου».

Το νέο του single υπογράφει σε μουσική ο ίδιος ο Νίκος Απέργης, ενώ τους στίχους δίνει ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους σκοπούς του νέου τραγουδιού αλλά και του video clip που βλέπουμε στις οθόνες μας, είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας απέναντι στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ζωή λίγο διαφορετικά.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις αποτελούν το 12% της κοινωνίας μας, δηλαδή πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους. Ωστόσο, λόγω έλλειψης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης η κοινωνία δεν τους περιλαμβάνει ισότιμα στις καθημερινές δραστηριότητες.

Οι ίδιοι χρειάζονται εκπαίδευση και υποστήριξη ώστε να μπορούν να συμμετέχουν αποτελεσματικά. Ο άνθρωπος που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ο άνθρωπος με χρόνια πάθηση, με αναπηρία έχει δύναμη και εμείς θέλουμε να αναδείξουμε τις ικανότητές του.

Η ιστορία από το video clip που έχει γυριστεί με τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα μιλάει για μία κοπέλα που έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς και ψάχνει τη μητέρα του δότη.

Το νέο τραγούδι  του Νίκου Απέργη με τίτλο «Κομμάτι Της Ζωής Μου» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Οι 18 άνθρωποι που πεθαίνουν κάθε μέρα περιμένοντας για ένα μόσχευμα μπορούν να έχουν ελπίδα. Ένα δότης μπορεί να σώσει μέχρι και οχτώ ζωές.

Το μόνο που χρειάζεται για να συνεχιστεί αυτός ο «κύκλος» ζωής είναι να ενημερώσουμε την οικογένεια μας ότι επιθυμούμε να γίνουμε δωρητές οργάνων. Όταν λοιπόν η ενημέρωση είναι θέμα ζωής και θανάτου, πρέπει να αντιδράσουμε όλοι.

Σε μία πράξη αγάπης δε χωράει άγνοια και αδιαφορία.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here