«Κλέψε με»… Ένα μοναδικό τραγούδι που θα εντυπωσιάσει και θα αγαπηθεί, σε μία ερμηνεία έκπληξη, έρχεται στα προσεχώς από τη Heaven Music!

Μία ερμηνεία έκπληξη από ένα πρόσωπο έκπληξη αναμένεται να ακούσουμε και να δούμε σύντομα οπτικοποιημένη. Μία μοναδική ιταλική σύνθεση διασκευάζεται, αποκτά ελληνικούς στίχους και με την εξαίρετη εκτέλεσή της «απογειώνεται» σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις, θα «κλέψει» καρδιές των ακροατών.

«Κλέψε με». Αυτός πρόκειται να είναι ο τίτλος του εν λόγω μουσικού κομματιού και πίσω από αυτό «κρύβεται» μία γυναικεία φωνή που συνεχίζει να μας αποκαλύπτει τα πολύπλευρα ταλέντα της. Έχοντας δοκιμαστεί, με επιτυχία, σε αρκετούς ρόλους στην καριέρα της κάνει ένα νέο βήμα που και η ίδια, αλλά και το κοινό της, επιθυμούσαν αρκετό καιρό τώρα να πραγματοποιηθεί.

Οι στίχοι της ελληνικής διασκευή προέρχονται από την πένα του Νίκου Μωραΐτη, ενώ το «Κλέψε με» αποκτά… εικόνα και οστά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.

«Κλέψε με». Μία ερμηνεία έκπληξη που θα παρασύρει στα δικά της μοναδικά συναισθήματα κάνει το ντεμπούτο της προσεχώς από τη Heaven Music και το αίνιγμα βρίσκει την απάντησή του.

Συντονιστείτε!

Αφήστε το σχόλιό σας