«Κλείσε Το Στόμα», προστάζει ο Πάνος Καλίδης στην καινούρια κυκλοφορία του.

Με ένα διαφορετικό τραγούδι – πρόταση, ο Πάνος Καλίδης έρχεται να βάλει «φωτιά» στο φετινό καλοκαίρι.

Από πολύ μικρή ηλικία τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Σε ηλικία μόλις 20 ετών έρχεται η πρώτη του επαγγελματική συνεργασία σε νυχτερινά μαγαζιά της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Δράμας.

Η αγάπη του για την μουσική δεν άργησε να γίνει γνωστή κι έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα αρχίζει να δουλεύει σε διάφορα μαγαζιά της βόρειας Ελλάδας. Οι συνεργασίες του συνεχίζονται και σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, όπου γρήγορα ξεχωρίζει ως λαϊκός καλλιτέχνης.

Το 2005 κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία ενώ λίγο αργότερα ξεκινάει εμφανίσεις στην Αθήνα.  Τα «Έχω Γιορτή», «Γεια Σου», « Τρελή Ιδέα», «Παραγνωριστήκαμε», «Μοναξιά Μου», «Τι Γίνεται», «Το Καλοκαίρι Μπήκε», «Είσαι Η Αιτία», «Κάποιος Να Την Βρει» είναι μερικά από τα τραγούδια του που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό του.

«Κλείσε Το Στόμα» είναι ο τίτλος του νέου του single του Πάνου Καλίδη και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας άκουσμα τόσο από τα ραδιόφωνα όσο και από τα clubs.

Η νέα κυκλοφορία του Πάνου Καλίδη έχει την υπογραφή του Τόνι Μαυρίδη στη μουσική, τους στίχους έχει γράψει ο Valentino, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Χριστόδουλο Σιγανό.

Το νέο single του Πάνου Καλίδη κυκλοφορεί από τη Siganos Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας