Παροξυσμός για τις κοινές συναυλίες της Beyoncé και του JAY-Z.

Έξι σχολεία στην Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών θα τεθούν σε καθεστώς ημιαργίας στις 21 Αυγούστου και τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν νωρίτερα, προκειμένου οι μαθητές να προλάβουν να πάνε έγκαιρα στη συναυλία της Beyoncé και του JAY-Z που θα διεξαχθεί εκείνη την ημέρα στην πρωτεύουσα της πολιτείας.

Οι αρμόδιοι για τη διεύθυνση εκπαίδευσης στη Νότια Καρολίνα είναι ξεκάθαρα φανατικοί θαυμαστές των «The Carters».

«Το πρόωρο σχόλασμα θα συμβάλει στη μείωση της πιθανότητας να καθυστερήσουν από την κίνηση τα λεωφορεία με δρομολόγια που διέρχονται από ή κοντά στην περιοχή (της συναυλίας)», επισημαίνεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στους μαθητές και στους γονείς τους.

Η συναυλία της Beyoncé και του JAY-Z στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κοινής περιοδείας τους «On The Run II Tour» και θα λάβει χώρα την Τρίτη 21 Αυγούστου στο «Williams-Brice Stadium» χωρητικότητας 80.000 θεατών.

Beyonce - JAY-Z - The Carters - Apeshit - video

Κι ενώ το σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει νωρίτερα στη Νότια Καρολίνα, η πολιτεία της Μινεσότας αποφάσισε να ανακηρύξει επίσημα την 8η Αυγούστου 2018 ως «Ημέρα της Βeyoncé και του JAY-Z», με αφορμή τη συναυλία του διάσημου ζεύγους στη Μινεάπολη.

«Μέσω των ζωών και της μουσικής τους, η Beyoncé και ο JAY-Z έχουν εμπνεύσει τους πολίτες της Μινεσότας και τους μουσικόφιλους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Κυβερνήτης της πολιτείας, Mark Dayton.

 

Αφήστε το σχόλιό σας