Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας χαρίζει μία μαγική μουσική στιγμή.

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη σμίγει δισκογραφικά με τον Μίνω Μάτσα και την Ελένη Φωτάκη και μας χαρίζει μία μαγική μουσική στιγμή.

Μέσω των καλλιτεχνικών επιλογών της έχει φανερώσει πως είναι μία πολυτάλαντη προσωπικότητα με αξιοζήλευτο μπρίο. Έχει ασχοληθεί με τη μουσική, τον κινηματογράφο (ερμηνεύοντας τραγούδι τίτλων) και εσχάτως με το θέατρο με την ίδια επιτυχία. Στο πρόσωπό της δε διακρίνεται μόνο το «αύριο» της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και το «σήμερα». Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μία ώριμη ερμηνεύτρια, η οποία έχει διαμορφώσει την προσωπική της καλλιτεχνική ταυτότητα δραπετεύοντας πολύ νωρίς από τα στεγανά που επιβάλλει ντε φάκτο ένα επώνυμο.

Μετά την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Η Βαλίτσα» η ερμηνεύτρια επανέρχεται σε διαφορετικό μουσικό ύφος.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο καινούριο τραγούδι της με τίτλο «Κλαίει Ο Άγγελός Μου» συνεργάζεται με τον προικισμένο συνθέτη Μίνω Μάτσα για δεύτερη φορά ύστερα από το κομμάτι «Είναι Αγάπη, το  οποίο περιεχόταν στο soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί».

Η Ελένη Φωτάκη εμπνεύστηκε τους συνταρακτικούς στίχους στο μελαγχολικό και συνάμα επιβλητικό κομμάτι. Το εικαστικό του εξωφύλλου (βλ. κεντρική φωτογραφία) επιμελήθηκε ο Άγγελος Παπαδόπουλος.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

 

Αφήστε το σχόλιό σας