Ένα από τα πιο σημαντικά κινηματογραφικά περιοδικά στον κόσμο, το βρετανικό Empire, μας παρουσιάζει τους αγαπημένους μας υπέρ-ηρωικούς χαρακτήρες λίγο πριν τους απολαύσουμε στο πολυαναμενόμενο «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, το Empire δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του 25 διαφορετικά εξώφυλλα με 25 χαρακτήρες της νέας – «X-Men» – υπερπαραγωγής, χαρακτηρίζοντάς την ως τη «μεγαλύτερη ταινία υπέρ-ηρώων, όλων των εποχών»! Αν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα από τα τεύχη του περιοδικού με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα τυπωμένο στο εξώφυλλό του, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή, από εδώ: http://www.empireonline.com/xmen/

Η ταινία «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες, από την Odeon, στις 22 Μαΐου 2014.

X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος

Η απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων υπέρ-ηρώων έχει ξεκινήσει πόλεμο στην ταινία «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», με σκοπό τη διάσωση των ειδών, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι αγαπημένοι «X-Men» θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους, από την ταινία «X-Men: Η Πρώτη Γενιά«, σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν – για να σώσει το μέλλον μας.

Αφήστε το σχόλιό σας