Τη θερμοκρασία στα ύψη θα ανεβάσουν οι Kings με την πιο «Sexy» επιτυχία τους.

Οι Kings υπόσχονται ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι πιο «Sexy» από ποτέ!

Το συγκρότημα των αλλεπάλληλων επιτυχιών συνεχίζει την πορεία του με σπασμένα τα φρένα για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλα. Να ταράξει την ελληνική δισκογραφία και το YouTube για άλλη μία φορά.

Τη φετινή σεζόν σημάδεψε για τους Kings η ανέλπιστη συνεργασία με το Γιάννη Πλούταρχο στο σαρωτικό «Όσο Θα Λείπεις», ένα ντουέτο που προέλασε στα ερτζιανά και αναρριχήθηκε στο κορυφαία τραγούδια του ελληνικού Airplay Chart σε χρόνο dt. Το εξίσου απρόσμενο video clip του τραγουδιού συγκέντρωσε 1.000.000 προβολές στο απίστευτο διάστημα των έξι ημερών, ενώ αυτή τη στιγμή απαριθμεί πάνω από 17.500.000 επισκέψεις.

Στη συνέχεια, οι Kings παρέμειναν σε κλίμα συνεργασιών και μαζί με το Γιώργο Τσαλίκη κέρασαν πριν λίγο καιρό το πιο δυνατό «Cocktail», μία συνάντηση που είχαν στα σκαριά εδώ και αρκετούς μήνες.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι Kings δε σκοπεύουν να επαναπαυτούν για κανένα λόγο. Εξάλλου, με καλοκαιρινά smash hits όπως τα «Bikini», «Παγωτό» κ.ά. έχουν αποδείξει ότι είναι η πιο «Sexy» εποχή του χρόνου είναι και δική τους εποχή.

Η «Sexy» τριάδα, ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, η Αντονέλλα και ο Teo Tzimas, θα μας αναγκάσουν να δυναμώσουμε ξανά την ένταση με όπλο το νέο τους single που είναι καθ’ οδόν. Ένα καυτό και «Sexy» τραγούδι σε μουσική Teo Tzimas και στίχους των Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλου που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη!

Έρχεται τον Ιούνιο από τη Minos EMI / Universal, σε παραγωγή της Epic Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας