Την επιτυχημένη συνύπαρξη με τον Γιάννη Πλούταρχο επεκτείνουν οι KINGS, με νέο κύκλο κοινών εμφανίσεων.

Οι KINGS θα βρεθούν ξανά στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου.

Το πιο επιτυχημένο group των τελευταίων ετών συνεχίζει τη συνεργασία του με το «καλύτερο παιδί» της δισκογραφίας.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε στη συνεργασία τους «Όσο Θα Λείπεις» με 25.000.000 προβολές και αρκετές κοινές συναυλίες σε Ελλάδα, Αμερική και Εξωτερικό, η συνεργασία τους συνεχίζεται στο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ».

Με ανανεωμένη διάθεση και πρόγραμμα, οι Βασιλιάδες σας περιμένουν στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου από αυτή την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» [Γκάζι] για μία ακόμα δυνατή σεζόν.

Μεγάλες εκπλήξεις και όμορφα σκηνικά πλαισιώνουν την ατμόσφαιρα σε έναν ανανεωμένο χώρο που μας υπόσχεται αξέχαστες νύχτες.

KINGS - ΦΩΤΑΕΡΙΟ 2017-2018 - ΑΦΙΣΑ - Hit Channel

Το ολοκαίνουριο τραγούδι «Πιο Πολύ Από Ποτέ» των KINGS σαρώνει ήδη από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας, καθώς το video clip «καρφώθηκε» ήδη στα δημοφιλέστερα του ελληνικού YouTube.

Οι KINGS έκαναν κάτι που δεν περίμενε κανείς στο video clip. Επέστρεψαν στην προηγούμενη ιστορία του «Όσο Θα Λείπεις» και δημιούργησαν τη συνέχει – sequel, Βάζοντας ένα ακόμα μεγάλο αίνιγμα στο φινάλε.

Η μουσική ανήκει στον Teo Tzimas και οι στίχοι στους Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλο. Η παραγωγή έγινε από την ομάδα της Epic Music και το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα:
Η νέα επιτυχία των KINGS θα κάνει αίσθηση «Πιο Πολύ Ποτέ»

Kings (Γιάννης Ρουσσουνέλος - Antonella) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας