Το νέο video clip των KINGS υπόσχεται κάτι εντελώς διαφορετικό, που δεν περιμένει κανείς και μία μεγάλη έκπληξη.

Οι KINGS επιστρέφουν… «Πιο Πολύ Από Ποτέ».

Το βασιλικό group της ελληνικής δισκογραφίας επανέρχεται με ολοκαίνουριο τραγούδι που θα αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή. Με το δικό τους ξεχωριστό ήχο και εικόνα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Με αμέτρητα singles που καρφώθηκαν στην κορυφή του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay οι «Βασιλιάδες» έρχονται να μας μαγέψουν «Πιο Πολύ Από Ποτέ», όπως ονομάζεται το νέο τραγούδι του, με το δικό τους στίγμα και στιλ που έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια.

Η μουσική ανήκει για μία ακόμα φορά στον παραγωγό των KINGS, Teo Tzima και οι στίχοι στους Γιάννη Ρουσσουνέλο και Δημήτρη Μπέρη.

Τα video clip των KINGS ήταν πάντα σημείο αναφοράς. Δημιούργησαν κατά πολλούς τα καλύτερα μουσικά βίντεο που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική δισκογραφία και τώρα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν κάτι που δεν περιμένει κανείς. Η σκηνοθεσία ανήκει στο μόνιμο σκηνοθέτη του συγκροτήματος, Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος μας υπόσχεται κάτι εντελώς διαφορετικό και μία μεγάλη έκπληξη στο επίσημο video clip του «Πιο Πολύ Από Ποτέ» που θα έρθει κοντά μας το Σαββάτο 18 Νοεμβρίου.

Όπως αποκαλύπτεται από το δεύτερο teaser που ήρθε στη δημοσιότητα, πρόκειται για τη συνέχεια της ιστορίας που παρακολουθήσαμε στο video clip για το «Όσο Θα Λείπεις», την εκκωφαντική συνεργασία των Kings με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η παραγωγή ανήκει στην ομάδα της Epic Music. Το «Πιο Πολύ Από Ποτέ» θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal και την Epic Music Records.

Διαβάστε ακόμα:
KINGS και Γιάννης Πλούταρχος
στη σύμπραξη της χρονιάς με το «Όσο Θα Λείπεις»

Kings & Γιάννης Πλούταρχος - Όσο θα λείπεις (video clip 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας