Οι Kings επέστρεψαν στα δρώμενα με μία ακόμα επιτυχία που θα αγαπηθεί και με ένα ολοκαίνουριο video clip!

Οι KINGS έκαναν την εμφάνιση τους τον Ιούνιο του 2012 με το πρώτο τους single με τίτλο «Για μια φορά» που κυκλοφόρησε σε digital single από την LYRA.

Η επιστροφή των KINGS ήταν με το single «Όπου με πας» το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2013 από την καινούρια δισκογραφική στέγη τους EMI και κατέκτησε την κορυφή των charts ενώ βρέθηκε στην πρώτη θέση του ραδιοφωνικού airplay με βάση τις επίσημες μετρήσεις του media inspector.

Τρεις μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2013 οι KINGS συνεργάζονται με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και δημιουργούν την international version του «Όπου με πας» με τίτλο «Follow the night» που χαρακτηρίστηκε ως το dance single του καλοκαιριού. Το επόμενο single τους, «Στιγμές μαγικές», κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο και πρόσθεσε ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό τους.

Οι Kings αυτή τη φορά επανήλθαν στα μουσικά δρώμενα με το ολοκαίνουριο «Λίγο ακόμα», σε μουσική του Teo Tzimas και στίχους των Γιάννη Ρουσσουνέλου και Δημήτρη Μπερή με την παραγωγή και την ενορχήστρωση να πραγματοποιείται από τον Alex Leon.

Στο video clip σκηνοθεσίας Βαγγέλη Τσαουσόπουλου βλέπουμε επίσης σε ρόλο γκεστ μεταξύ άλλων τον Bo.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Antonella, το δίδυμο του γκρουπ, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο «Posidonio» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού μαζί με την Ελένη Χατζίδου, την Πωλίνα Χριστοδούλου και τον Πάρι.

Κυκλοφορεί από τη MINOS – EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας