Οι KINGS επιστρέφουν με ανανεωμένο ήχο, εικόνα και σύνθεση.

Ανανεωμένοι σε όλα τα επίπεδα, οι KINGS επιστρέφουν δυναμικά στη δράση και κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους με «Πώς Να Φύγω», στέλνοντας ένα συγκλονιστικό μήνυμα ζωής.

Οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας έρχονται με μία καινούργια μουσική πρόταση που θα κερδίσει σίγουρα μία θέση στις προτιμήσεις μας.

Οι KINGS δεν ξεκινούν να γράφουν απλά μία νέα σελίδα στην επιτυχημένη πορεία τους στα μουσικά δρώμενα, η οποία απαρτίζεται από αλλεπάλληλες επιτυχίες και δεκάδες εκατομμύρια προβολές σε κάθε video clip τους.

Το νέο τραγούδι των KINGS με τίτλο «Πώς Να Φύγω» σηματοδοτεί την έναρξη ενός ολοκαίνουργιου κεφαλαίου. Πρόκειται την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του αγαπημένου συγκροτήματος με το ανανεωμένο σχήμα του, όπου η Εμμανουέλα είναι πλέον η νέα «βασίλισσα», η νέα γυναικεία φωνή των KINGS.

Τη μουσική έχει δημιουργήσει Teo Tzimas και τους στίχους συνυπογράφουν ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και ο Δημήτρης Μπέρης. Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο σταθερός συνεργάτης των KINGS, ο έμπειρος Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

KINGS - Πώς Να Φύγω - Official Music Video Teaser - Hit Channel

Το νέο single των KINGS με τίτλο «Πώς Να Φύγω» κυκλοφορεί – καθόλου τυχαία – στις 25 Νοεμβρίου, την ημερομηνία όπου ο ΟΗΕ έχει καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

Το κινηματογραφικό video clip του τραγουδιού, με μοντέρνα εικόνα που ξεχωρίζει, είναι αφιερωμένο στο σκοπό αυτό, αναδεικνύοντας ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

«Σε κάθε δύσκολη κατάσταση πρέπει να υπενθυμίζεις στον ίδιο σου τον εαυτό το τι είσαι ικανός να καταφέρεις, αρκεί να πιστέψεις ότι μπορείς να το κάνεις», τονίζουν οι KINGS στο τέλος του video clip.

«Το “Μπορώ” είναι μία λέξη δυνατή. Μία υπόσχεση στον εαυτό σου. Μία υπενθύμιση στο ότι είσαι ικανός να καταφέρεις τα πάντα, πάνω σε μία σκηνή με το όνομα “ζωή”. Η δική σου ζωή. Ξεκίνα τώρα! Νιώσε τη δύναμή σου. Γίνε η έμπνευσή σου. Δώσε δύναμη σε σένα και τους γύρω σου. Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πες… “Μπορώ”!»

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και την Epic Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας