Τι σενάριο έχουν σκαρφιστεί οι ανεξάντλητα ευρηματικοί KINGS για το video clip που δίνει εικόνα στη νέα επιτυχία τους;

Οι KINGS παίρνουν θέση μάχης και επιστρέφουν με καινούρια κυκλοφορία που θα λατρέψετε… «Πιο Πολύ Από Ποτέ».

Οι «Βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας έχουν σε πλήρη ανάπτυξη τα πλάνα τους για τον επικείμενο χειμώνα, προκειμένου να αιφνιδιάσουν ευχάριστα με άλλη μία επιτυχία, με τον τρόπο που εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα των τελευταίων ετών.

Η προηγούμενη σεζόν σημαδεύτηκε για τους KINGS από τη δισκογραφική συνύπαρξη με τον Γιάννη Πλούταρχο σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, το «Όσο Θα Λείπεις». Το απίστευτο video clip που έδωσε εικόνα στο αγαπημένο τραγούδι μετρά πάνω από 23,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ το ίδιο το single αναρριχήθηκε ταχύτατα στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού Airplay Chart.

Ο χειμώνας βρίσκει την τριάδα των αλλεπάλληλων επιτυχιών, τον Γιάννη Ρουσσουνέλο, την Antonella και τον Teo Tzimas, να καταστρώνουν καινούρια σχέδια ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις προτάσεις τους… «Πιο Πολύ Από Ποτέ».

«Πιο πολύ από ποτέ, αγάπη μου χαμένη…»

Το νέο τραγούδι των KINGS φέρει τον τίτλο «Πιο Πολύ Από Ποτέ». Η μουσική είναι δημιουργία του Teo Tzimas και τους στίχους γράφουν από κοινού οι Δημήτρης Μπέρης και Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Το video clip σκηνοθετεί ο μόνιμος συνεργάτης των «βασιλιάδων», ο έμπειρος Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό, όπως ισχύει κάθε φορά που οι KINGS συνδυάζουν τον ήχο με την εικόνα.

Κυκλοφορεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από τη Minos EMI / Universal και την Epic Music.

Αφήστε το σχόλιό σας