Οι KINGS και ο Χρήστος Μενιδιάτης διασταυρώνονται σε ένα μοναδικό τραγούδι με ένα συναρπαστικό video clip.

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξης της πολυαναμενόμενης συνεργασίας των KINGS με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας ενώνουν δυνάμεις με έναν ιδιαίτερα αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα τραγούδι που θα συζητηθεί και θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Οι KINGS είχαν προμηνύσει τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Τσαλίκη στο «Cocktail» σχεδόν ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει και στο τελευταίο τραγούδι τους έστειλαν ξανά ένα κρυφό μήνυμα που δεν αντιλήφθηκε κανείς.

Το περιπετειώδες video clip για το «Πιο Πολύ Από Ποτέ» έκλεισε με το Χρήστο Μενιδιάτη να κάνει μία εντελώς απροσδόκητη εμφάνιση και με την Antonella να λέει -καθόλου τυχαία- τη φράση – κλειδί: «Σε Περίμενα».

Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί κανείς ότι οι KINGS είχαν καλά κρυμμένο στο μανίκι τους έναν ακόμη άσο και πως αυτός ήταν στην πράξη ο τίτλος άλλης μίας κορυφαίας συνάντησης, η ύπαρξη της οποίας αποκαλύφθηκε μόνο όταν ήρθε η κατάλληλη ώρα.

KINGS - Χρήστος Μενιδιάτης - Σε Περίμενα - Hit Channel

Πώς θα ξετυλιχθεί το κουβάρι της ιστορίας που ξεκίνησε από το video clip για το «Όσο Θα Λείπεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο και συνεχίστηκε στο «Πιο Πολύ Από Ποτέ», όπου δύο ερωτευμένοι εμποδίζονται από το να ζήσουν ελεύθερα τη σχέση τους;

Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι συναρπαστικό. Αγωνία, περιπέτεια, αδρεναλίνη, κίνδυνος στα ύψη και μία αινιγματική σκηνή με την Antonella να θρηνεί ντυμένη στα μαύρα. Ποιος βγαίνει νικητής σε αυτή τη σκληρή μάχη μεταξύ του δυνατού έρωτα και του ανυποχώρητου φθόνου;

Η απάντηση έρχεται στις οθόνες και θα κόψει την ανάσα.

Για τη σκηνοθεσία του «Σε Περίμενα» έχει μεριμνήσει ξανά ο μετρ του είδους, ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Η δισκογραφική συνεργασία των KINGS με τον Χρήστο Μενιδιάτη θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal και την Epic Music Records τη Δευτέρα 26 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας