Οι Kings και ο Γιάννης Πλούταρχος ετοίμασαν το video clip της απρόσμενης συνεργασίας τους. Πάρτε μία γεύση!

Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντά τους Kings και η ώρα για την πιο απροσδόκητη συνεργασία της χρονιάς στην ελληνική δισκογραφία ζυγώνει!

Ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του σήμερα ενώνει τις δυνάμεις του με ένα από το δυναμικότερα συγκροτήματα των τελευταίων χρόνων και η επικείμενη σύμπραξή τους έχει γίνει θέμα συζήτησης από την πρώτη στιγμή.

Το τραγούδι – ντουέτο που φέρνει κοντά τον Γιάννη Πλούταρχο και τους Kings και αιφνιδίασε τους πάντες στο άκουσμά του ως είδηση ονομάζεται «Όσο Θα Λείπεις». Η μουσική είναι του Teo Tzimas και οι στίχοι του Δημήτρη Μπέρη με το Γιάννη Ρουσσουνέλο, σε μία παραγωγή της Epic Music.

Κι ενώ απέχουμε μερικές μόνο ημέρες πριν την μεγάλη αποκάλυψη του τραγουδιού, οι Kings μαζί με την παρουσία του Γιάννη Πλούταρχου πραγματοποίησαν χθες (21/11) τα γυρίσματα για το video clip που θα συνοδεύσει οπτικά τη μουσική συνεύρεσή τους.

Ως συνήθως, κάθε video clip των Kings καταφέρνει να «κλέψει» τις εντυπώσεις και να γίνεται αποδέκτης εκατομμυρίων προβολών στο διαδίκτυο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα χάρη στη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, του ανθρώπου που αναλαμβάνει σταθερά πλέον κάθε μουσικό video του συγκροτήματος.

Βέβαια, οι Kings επιμένουν στην τακτική τους και δε μας δίνουν ούτε τώρα μία ουσιαστικότερη γεύση του ίδιου του «Όσο Θα Λείπεις», αυξάνοντας έτσι την περιέργεια. Το απόσπασμα, όμως, από το video clip προϊδεάζει ότι θα παρακολουθήσουμε κάτι… επικό!

Έρχεται τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Μην το χάσετε:
Kings & Γιάννης Πλούταρχος
δίνουν γεύση από το ντουέτο τους (video)

 

Αφήστε το σχόλιό σας