Οι «Βασιλιάδες» επιστρέφουν με ένα δυνατό άσσο στο μανίκι τους! Οι Kings συναντούν το Γιάννη Πλούταρχο σε ένα τραγούδι που αδημονούμε να ακούσουμε!

Οι Kings, το συγκρότημα που ανέτρεψε τα δεδομένα στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει στο δρόμο των μεγάλων hits με ένα τραγούδι που θα συζητηθεί!

«Πάω όπου με πας» τραγούδησε το συγκρότημα στην πρώτη του εμφάνιση πριν τέσσερα σχεδόν χρόνια. Εκεί που τελικά πήγε ήταν σε «Στιγμές Μαγικές» με τεράστιες επιτυχίες και εκατομμύρια προβολές σε κάθε video clip.

«Λίγο Ακόμα», «Follow The Night», «More Than Ever», «Mojito», «Δυο Ζωές», «Ας Είναι Ψέμα» και από εκεί και έπειτα οι Kings έχουν απογειωθεί.

Κάθε κυκλοφορία και ένα επίτευγμα. Το καυτό «Bikini» που ξεπέρασε όχι μόνο κάθε προηγούμενο, αλλά και τις 20 εκατομμύρια προβολές. Το εξαιρετικό «Εδώ Που Μ’ Άφησες» που εκτοξεύθηκε στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού airplay. Και το πιο πρόσφατο, το δροσερό «Παγωτό» που αναστάτωσε το καλοκαίρι μας.

«Όσο Θα Λείπεις»

Στην πιο δημιουργική φάση της πορείας τους, οι Kings κρύβουν ένα δυνατό άσσο στο μανίκι τους.

Ποια είναι η έκπληξη που επιφυλάσσει η τριάδα των αλλεπάλληλων smash hits;

«Θα κυκλοφορήσει τέλη Νοέμβρη και να πούμε ότι θα’ ναι μία συνεργασία! Με έναν άνθρωπο που είναι σε διαφορετικό ρεπερτόριο από εμάς, αλλά θεωρούμε ότι έχουμε φτιάξει κάτι πολύ δυνατό…», εξομολογήθηκε πρόσφατα ο Γιάννης Ρουσσουνέλος στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε το γκρουπ στο Hit Channel.

Με τεράστιο ενθουσιασμό και άπλετη χαρά, οι Kings αποκαλύπτουν τα μουσικά πλάνα που έχουν καταστρώσει. Συνοδοιπόρος σε αυτά θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, σε μία εκκωφαντική συνεργασία που ενώνει δύο διαφορετικούς κόσμους.

Μία κορυφαία συνύπαρξη με έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη που έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία και την απεριόριστη αγάπη του κόσμου στην καριέρα του. Με το Γιάννη Πλούταρχο επίσης (και την Πέγκυ Ζήνα) το συγκρότημα μοιράζεται αυτήν την περίοδο του σκηνή του «Posidonio».

Το τραγούδι που θα κάνει πράξη τη συνεργασία της χρονιάς ονομάζεται «Όσο Θα Λείπεις» και θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο από τη Minos EMI / Universal.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

 

Αφήστε το σχόλιό σας