Έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό, οι KINGS συνεχίζουν τη συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Εντυπωσίασαν οι KINGS στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο «Φωταέριο».

Οι «Βασιλιάδες» βρίσκονται στο θρόνο τους επάξια και το αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση. Την εβδομάδα που μας πέρασε έκαναν πρεμιέρα και έλαμψαν στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο ανανεωμένο «Φωταέριο».

Η Antonella των KINGS με εμφάνιση που κόβει την ανάσα και οι «Βασιλιάδες» στα καλύτερά τους με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους «Πιο Πολύ Από Ποτέ» να κλέβει τις εντυπώσεις.

Με ένα άκρως «ξεσηκωτικό» πρόγραμμα οι KINGS έδωσαν τη δική τους πινελιά στο opening της νέας σεζόν που ξεκίνησε δυναμικά.

Μαγική στιγμή της βραδιάς ήταν το ντουέτο με τον Γιάννη Πλούταρχο στο «Όσο Θα Λείπεις», που έχει ξεπεράσει τα 24.000.000 προβολές στο YouTube και συνεχίζει να σαρώνει σε κάθε άκουσμα.

Αναμένεται μία καταπληκτική χρονιά για τους ΚINGS στο «Φωταέριο» παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο!

Μετά από αμέτρητες επιτυχίες και πολλά τραγούδια που βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay και σημείωσαν πολλά εκατομμύρια προβολές, οι ΚINGS έχουν επιστρέψει με ολοκαίνουριο τραγούδι και video clip.

Μέσα σε δύο εβδομάδες κυκλοφορίας από τη Minos EMI / Universal, το «Πιο Πολύ Από Ποτέ» έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 800.000 προβολές και βαδίζει ολοταχώς προς το ένα εκατομμύριο.

Διαβάστε ακόμα:
Η νέα επιτυχία των KINGS κάνει αίσθηση «Πιο Πολύ Ποτέ»

Kings (Γιάννης Ρουσσουνέλος - Antonella) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας