Η δισκογραφική συνάντηση των KINGS με τον Χρήστο Μενιδιάτη είχε προαναγγελθεί, αλλά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει την έκπληξη που επιφυλασσόταν.

Άλλη μία κορυφαία συνεργασία θα προσθέσουν στο ενεργητικό τους οι KINGS.

Το συγκρότημα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να ανατρέπει τα δεδομένα με μεγάλες επιτυχίες και εκκωφαντικές συνεργασίες που εκτινάσσονται στα charts και γίνονται αποδέκτες δεκάδων εκατομμυρίων προβολών στο YouTube, επιστρέφει δριμύτερο για να επαναλάβει το έργο του.

Με ανεξίτηλο το στίγμα της ανεπανάληπτης σύμπραξης με τον κορυφαίο Γιάννη Πλούταρχο σε μία από τις καλύτερες συνεργασίες της προηγούμενης χρονιάς με το σαρωτικό «Όσο Θα Λείπεις», το οποίο έχει προβληθεί πάνω 27,7 εκατομμύρια φορές, οι KINGS παίρνουν ξανά θέση μάχης για άλλη μία δισκογραφική συνάντηση που θα συζητηθεί και θα αναστατώσει την ελληνική δισκογραφία.

Οι KINGS ενώνουν δυνάμεις για πρώτη φορά με το μοναδικό Χρήστο Μενιδιάτη, έναν καλλιτέχνη που έχει κερδίσει «Τα Κλειδιά» από τις καρδιές του κοινού.

KINGS - Χρήστος Μενιδιάτης - Hit Channel

Το ολοκαίνουριο τραγούδι που θα μας χαρίσουν λίαν συντόμως τιτλοφορείται «Σε Περίμενα» και… «Δεν Μπορεί» να μη γίνει «Αδυναμία» μας.

Η μουσική ανήκει στον Teo Tzima και οι στίχοι στους Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλο.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση επιμελήθηκαν ο Πάρης Κάλπος, ο Teo Tzimas και ολόκληρη η ομάδα της Epic Music.

KINGS - Χρήστος Μενιδιάτης - Hit Channel

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μενιδιάτης είχε εμφανιστεί στο τελευταίο video clip των ΚINGS για το «Πιο Πολύ Από Ποτέ», σε ένα μυστηριώδη ρόλο που άφησε ανοιχτά πολλά ερωτήματα.

Επιπλέον, το μουσικό βίντεο για το «Πιο Πολύ Από Ποτέ» ήταν η συνέχεια του «Όσο Θα Λείπεις», συνεπώς είναι πάρα πολύ πιθανό να συνεχιστεί αυτή η αδιάρρηκτη σύνδεση της ιστορίας με την οπτικοποίηση του «Σε Περίμενα», εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί.

KINGS - Χρήστος Μενιδιάτης - Hit Channel

Η συνεργασία των KINGS με τον Χρήστο Μενιδιάτη στο «Σε Περίμενα» θα κυκλοφορήσει εντός του Μαρτίου από τη Minos EMI / Unversal και την Epic Music.

«Πιο Πολύ Ποτέ»: Η νέα επιτυχία των KINGS
μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη στο video clip

Kings (Γιάννης Ρουσσουνέλος - Antonella) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας