Οι Kings μιλούν για όλα! Ο τρόπος που γνωρίστηκαν, τα «πισώπλατα μαχαιρώματα», οι λύπες και οι χαρές…

Το συγκρότημα των Kings κερνά… «Παγωτό» και ταράζει για άλλη μία φορά τη μουσική επικαιρότητα.

Η νέα επιτυχία του γκρουπ που γνωρίζει μόνο από smash hits κυκλοφορεί εδώ και 4 εβδομάδες από τη Minos EMI / Universal, αποσπώντας περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές. Παράλληλα, διατηρεί μία ολοένα ανερχόμενη πορεία στο airplay.

Οι Kings μίλησαν για το «Παγωτό», τις σχέσεις μεταξύ τους και πολλά ακόμη πράγματα, παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό «You» και στην Τζώρτζια Συρίχα.

Πώς γνωρίστηκαν τα δύο εκ των μελών του συγκροτήματος, ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Αντονέλλα;

«Δε γνωριζόμασταν από παλιά. Γνωριστήκαμε στο δοκιμαστικό για το «Όπου Με Πας» και δέσαμε απόλυτα. Κάνουμε κολλητή παρέα σχεδόν τέσσερα χρόνια με ελάχιστα προβλήματα. Έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις αφόρητες, καταστάσεις τσακωμών, αλλά θεωρούμε πως κι αυτό είναι υγιές. Αν υπάρχει θέληση και με κουβέντα όλα λύνονται.»

Ερωτηθέντες εάν έχουν δεχθεί «πισώπλατα μαχαιρώματα», οι Kings απαντούν:

«Στο χώρο αυτόν διαδραματίζονται πολλά τέτοια σκηνικά, δυστυχώς. Είτε είσαι «όνομα» είτε όχι. Αλλά και πάλι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Και ήμασταν… {…} Αν κάποιος μας κλείσει την πόρτα εμείς θα μπούμε από το παράθυρο με το έτσι θέλω! (γέλια). Το καλό, όμως, είναι πως έχουμε γνωρίσει και έχουμε κάνει δυνατές φιλίες μέσα στο χώρο {…}»

Ένιωσαν κάποτε οι… «Βασιλιάδες» απόλυτοι κυρίαρχοι στη ζωή τους;

«Είμαστε οι απόλυτο κυρίαρχοι της ζωής μας. Όλα τα κάνουμε μόνοι μας. Το ξεκινήσαμε μόνοι μας και το πηγαίνουμε μόνοι μας. Έχουμε τους συνεργάτες μας ασφαλώς, αλλά είναι και εκείνοι Kings σαν εμάς.

Έχουμε και τον κόσμο μας που είναι κι αυτός Kings σαν κι εμάς. Οπότε όλοι μαζί έχουμε φτιάξει ένα μουσικό «βασίλειο»…»

Λύπες ή χαρές; Τι μένει στη «ζυγαριά» των Kings;

«Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει η αυριανή μέρα, αλλά εμείς λέμε «ευχαριστώ» που κάθε πρωί ξυπνάμε και συνεχίζουμε να αναπνέουμε. Οι λύπες είναι πολύ λιγότερες. Σχεδόν ανύπαρκτες σε σχέση με τις χαρές {…}. Αλλά και πάλι είμαστε τόσο δεμένοι μεταξύ μας, που στις χαρές και στις λύπες θα είμαστε ενωμένοι.»

«…Στα χείλη μου να λιώνεις σαν ΠΑΓΩΤΟ»
Απολαύστε το καινούριο mega hit των Kings, εδώ!

Kings - Παγωτό (video clip) - Hit Channel

Στο «Παγωτό» τη μουσική υπογράφει ο Teo Tzimas, παραγωγός του γκρουπ και τους στίχους ο Δημήτρης Μπέρης με το Γιάννη Ρουσσουνέλο.


  • Περισσότερα
  • Kings
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας