Με τα «Κύματα» γράφει συναισθήματα ο Αντώνης Ρήγας.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Αντώνης Ρήγας θεωρείται από πολλούς μία από τις καλύτερες νέες φωνές της χώρας μας.

Ο Αντώνης Ρέμος μόλις τον άκουσε, τον επέλεξε στο τηλεοπτικό talent show «The Voice». Στο πρώτο του κομμάτι «Μην Κλαις» συγκέντρωσε πάνω από 600.000 προβολές σε ενάμιση μήνα και μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι του.

Γεννήθηκε στη Ναύπακτο τον Αύγουστο του 1991. Εκεί ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως τραγουδιστής, πραγματοποιώντας εμφανίσεις με την μπάντα του σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής αλλά κι σε διάφορες εκδηλώσεις που έπαιρναν μέρος. Σπούδασε πιάνο, κιθάρα, θεωρία καθώς φωνητική και τραγούδι στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας και στη συνέχεια στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Τελειώνοντας το σχολείο, συνέχισε τις μουσικές σπουδές του στην Αθήνα.

Το 2010, ο Αντώνης Ρήγας συμμετέχει γράφοντας δεύτερες φωνές στο δίσκο της Γλυκερίας, «Η Αγάπη Είναι Ελεύθερη». Το 2012, κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ονείρου Σινεμά».

Το νέο single του Αντώνη Ρήγα ονομάζεται «Κύματα», σε σύνθεση του Κίμ Διαμαντόπουλου και Δημήτρη Καρατζά και στίχους του ιδίου. Αποτελούσε βασικό theme στην τηλεοπτική σειρά του Star, «Αρ3να»σημειώνοντας ιδιαίτερη αίσθηση στους τηλεθεατές της.

Στο video clip πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Ορέστης Τρίκας και Χρύσα Μιχαλοπούλου, σε παραγωγή της Prime Art Group.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας