Απάντηση που θα θυμόμαστε

Οι body-shamer δεν σταματούν ποτέ. Μετά την Ariana Grande και η Kim Kardashian για πολλοστή φορά μπαίνει στο στόχαστρο των haters. Η γνωστή τηλεπερσόνα που διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της  έχει επικριθεί για το σώμα της και για το βάρος που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η Kim απάντησε με μία μόνο λέξη, κερδίζοντας την μάχη με τους hater και κερδίζει την εκτίμησή μας:

Η κυρία Kardashian-West είπε να πρέπει να πάει στο Παρίσι για να «μόδα και φαγητό»

Μια χρήστης του Twiiter δεν κατάλαβε την ειρωνεία της Kim, γράφοντας: «Σκέφτεσαι μόνο το φαΐ, χοντρή ηλίθια»

Με την Kim να απαντάει μονολεκτικά με ένα απλό «Ναι!» το οποίο και εκτιμήσαμε.

Η βασίλισσα των selfie δεν έκρυψε την αγάπη της για το φαγητό γράφοντας πως ανυπομονεί να φάει churros με τον σχεδιαστή Olivier Rousteing:

Ποια θα είναι η ασχολία της Kim εκτός από τη δοκιμή νέων ρούχων κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Παρίσι; Φυσικά το φαγητό!

Πάντως αν και λατρεύει το φαΐ η Kim Kardashian σύμφωνα με το RadarOnline έχει μεγάλο της άγχος για το σώμα της και έχει ήδη προγραμματίσει τις πλαστικές επεμβάσεις που θα κάνει αμέσως μετά τη γέννα. Η reality star έχει μιλήσει με πλαστικούς χειρουργούς και έχει κλείσει τρεις πλαστικές: λιποαναρρόφηση, ανόρθωση στήθους και κοιλιοπλαστική.

Λίγες ώρες μετά η Kim επέστρεψε στο instragram και ανέβασε την φωτογραφίες από τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει το καλοκαίρι και προανήγγειλε την δημοσίευσή της στην επίσημη εφαρμογή της.

Αφήστε το σχόλιό σας