Απάντηση που θα θυμόμαστε

Οι body-shamer δεν σταματούν ποτέ. Μετά την Ariana Grande και η Kim Kardashian για πολλοστή φορά μπαίνει στο στόχαστρο των haters. Η γνωστή τηλεπερσόνα που διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της  έχει επικριθεί για το σώμα της και για το βάρος που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η Kim απάντησε με μία μόνο λέξη, κερδίζοντας την μάχη με τους hater και κερδίζει την εκτίμησή μας:

Η κυρία Kardashian-West είπε να πρέπει να πάει στο Παρίσι για να «μόδα και φαγητό»

Μια χρήστης του Twiiter δεν κατάλαβε την ειρωνεία της Kim, γράφοντας: «Σκέφτεσαι μόνο το φαΐ, χοντρή ηλίθια»

Με την Kim να απαντάει μονολεκτικά με ένα απλό «Ναι!» το οποίο και εκτιμήσαμε.

Η βασίλισσα των selfie δεν έκρυψε την αγάπη της για το φαγητό γράφοντας πως ανυπομονεί να φάει churros με τον σχεδιαστή Olivier Rousteing:

Ποια θα είναι η ασχολία της Kim εκτός από τη δοκιμή νέων ρούχων κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Παρίσι; Φυσικά το φαγητό!

Πάντως αν και λατρεύει το φαΐ η Kim Kardashian σύμφωνα με το RadarOnline έχει μεγάλο της άγχος για το σώμα της και έχει ήδη προγραμματίσει τις πλαστικές επεμβάσεις που θα κάνει αμέσως μετά τη γέννα. Η reality star έχει μιλήσει με πλαστικούς χειρουργούς και έχει κλείσει τρεις πλαστικές: λιποαναρρόφηση, ανόρθωση στήθους και κοιλιοπλαστική.

Λίγες ώρες μετά η Kim επέστρεψε στο instragram και ανέβασε την φωτογραφίες από τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει το καλοκαίρι και προανήγγειλε την δημοσίευσή της στην επίσημη εφαρμογή της.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας