Στο Παρίσι περιμέναμε τους γάμους στη Φλωρεντία φαίνεται πως θα γίνει ο γάμος της χρονιάς.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά φαντάζει πολύ πιθανό η Kim Kardashian και ο Kanye West να παντρευτούν στη Φλωρεντία στις 24 Μαΐου.

Την είδηση-πληροφορία αποκάλυψε στο “ET” μια πηγή κοντά στο ζευγάρι, ακριβός τη στιγμή που ο Kanye βρίσκεται στην εξοχή της Τοσκάνης καλεσμένος του σχεδιαστή μόδας Ermanno Scervino!

Η είδηση όπως είπαμε ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά σύμφωνα με τη πηγή, οι Kimye θα κάνουν ένα δείπνο στο Παρίσι πριν το γάμο και μετά θα μεταβούν Φλωρεντία με τους καλεσμένους τους με ιδιωτικό τζετ για να δεθούν με τα δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με τη Corriere Fiorentino, το ζευγάρι νοίκιασε έναντι 300.000 το περίφημο «καταραμένο» κάστρο «Fort» για τις 24 Μαΐου. Χρήματα που θα διατεθούν για πολιτιστικές δραστηριότητες για την πόλη.

Πρέπει να σας πούμε πως ο Kanye λατρεύει τη Φλωρεντία και σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα “La Nazione” είχε εκφράσει την αγάπη του για την πόλη.

«Λατρεύω τη Φλωρεντία, αγαπώ την Ιταλία με το lifestyle της. Για να είμαι ειλικρινής, είχα έρθει incognito με την Κιμ τον περασμένο χρόνο στις όχθες του ποταμού Arno. Και νομίζω πως έμεινε έγκυος την κόρη μας North εδώ, ανάμεσα στα αριστουργήματα της Αναγέννησης. Ήταν το πρώτο μας ταξίδι του μέλιτος. Είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, για μένα το πιο όμορφο στην Ευρώπη.»

Αλλά το Us Weekly, είναι πιο επιφυλακτικό λέγοντας πως η Φλωρεντία θα είναι μόνο ένας από τους πιθανούς προορισμούς για τα δύο πιτσουνάκια …

Αφήστε το σχόλιό σας