Είναι νέος, ωραίος, γοητευτικός  και δυναμικός….

Ο ΚΙΜ φέτος μας συστήνετε με μια νέα δυνατή συνεργασία που θα μας εκπλήξει όλους. Το νέο τραγούδι του ΚΙΜ με την συμμετοχή των NEBMA και του ARVA φέρει τον τίτλο “Ότι Ονειρεύτηκα” και πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα που κυκλοφορεί από την νέα του δισκογραφική στέγη την Stigma Records. Επίσης την παραγωγή υπογράφει ο Dj.Rico και ο Arva ενώ την μουσική J.Krideras.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε  backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ομότιτλου video clip το οποίο γυρίστηκε κάτω από  αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει… Όλο το crew φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών και της εταιρείας αλλά και το ΚΙΜ που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το video clip από ότι θα δείτε και στις φωτογραφίες μας παραπέμπει σε ένα σκηνικό ταινίας τρόμου. Η αίσθηση του creepy αυτού σκηνικού μας κάνει να αδημονούμε για το τελικό αποτέλεσμα!

Το video clip γυρίστηκε υπό την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου και όλο το styling επιμελήθηκε ο στυλίστας Κωνσταντίνος Κουτσομίχος.

Εν αναμονή της δυναμικής αυτής μπαλάντας που θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών που σίγουρα θα σας κάνει να αναρωτηθείτε «Αν (το) ζείτε…. ή ονειρεύεστε!!!»

Αφήστε το σχόλιό σας