Οι Kids See Ghosts παρουσιάζουν τα πρώτα τραγούδια τους.

Ο Kanye West συνεργάζεται με τον Kid Cudi και το supergroup που δημιουργούν παίρνει την ονομασία «Kids See Ghosts», δίνοντας τον ίδιο τίτλο και στο άλμπουμ που προέκυψε από τη συνάντησή τους.

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του όγδοου προσωπικού άλμπουμ του, του «Ye» και ανήμερα των γενεθλίων του, στις 8 Ιουνίου ο 41χρονος ράπερ παρουσίασε τη συνεργατική προσπάθεια που δημιούργησε μαζί με τον 34χρονο καλλιτεχνική και ηθοποιό.

Το «Kids See Ghosts» συνοδεύεται από ένα παραμυθένιο εξώφυλλο που σχεδίασε ο φημισμένος Ιάπωνας Takashi Murakami, ο οποίος είχε επιμεληθεί και το εικαστικό για το δίσκο «Graduation» του Kanye West, το 2007.

Το νέο άλμπουμ των Kanye West και Kid Cudi περιλαμβάνει επτά μόνο τραγούδια, την παραγωγή των οποίων επιμελήθηκε το δίδυμο μαζί με τους Andre 3000, Mike Dean, Plain Pat, Dot Da Genius, Evan Mast και Boogz.

Όπως συνέβει με το «Ye» την προηγούμενη εβδομάδα, ο «Yeezus» διοργάνωσε ξανά ένα πάρτι ακρόασης να παρουσιάσει το πρώτο δισκογραφικό εγχείρημα των Kids See Ghosts.

Το 2008, ο Kid Cudi τράβηξε την προσοχή του ράπερ / παραγωγού Plain Plan, ο οποίος τον σύστησε στη συνέχεια στον Kanye West. Ο πολυβραβευμένος και εξίσου πολυσυζητημένος ράπερ του πρόσφερε συμβόλαιο στη δισκογραφική εταιρεία που έχει δημιουργήσει, την GOOD Music και έκτοτε διατηρούν στενή συνεργασία.

Το «Kids See Ghosts» κυκλοφορεί από την Getting Out Our Dreams II και την Def Jam / Universal Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας