Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης επεκτείνουν τη σύμπραξη επί σκηνής συνεχίζοντας μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρουν σύντομα τις εμφανίσεις του ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης.

Συναντήθηκαν τον προηγούμενο Οκτώβριο στο «Club 22» για να πυρπολήσουν τη νυχτερινή Αθήνα με τις προσωπικές επιτυχίες τους σε ένα πρόγραμμα που είχε ένα και μόνο στόχο. Τη διασκέδαση.

Και το κατάφεραν άψογα, αφού μετά τις 32 αρχικά προγραμματισμένες βραδιές κεφιού επέστρεψαν στον…. «τόπο του εγκλήματος» για νέο γύρο, συνεχίζοντας με την ίδια όρεξη το σαρωτικό έργο τους.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης ανεβάζουν ξανά τη θερμοκρασία στα ύψη, δίνοντας βροντερό «παρών» έως την κάλυψη του ορίζοντα των 18 εμφανίσεων που «επιτάσσει» το πρόγραμμά τους.

Με δεδομένη τη χημεία τους, οι δύο καλλιτέχνες θα μεταφέρουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, παρέχοντας τη δυνατότητα και στο τοπικό να διασκεδάσει με το εκρηκτικό σχήμα που έχουν σχεδιάσει.

Το νυχτερινό κέντρο που θα ανοίξει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τον Πάνο Κιάμο και το Νίκο Κουρκούλη είναι το «Politia Live Clubbing». Η ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεών τους θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε επίσης: Σαρωτική πρεμιέρα για
Πάνο Κιάμο και Νίκο Κουρκούλη στο «Club 22»… ξανά (photos)

Πάνος Κιάμος - Νίκος Κουρκούλης - Club 22 (23-02-2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας