Προς την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους επί σκηνής πλησιάζουν ο Πάνος Κιάμος με τον Αντύπα.

Είναι ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος, είναι ο διαχρονικός Αντύπας και αυτές είναι οι τελευταίες εβδομάδες εμφανίσεων τους στο «Club 22»!

Μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, το πρόγραμμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, καθιστώντας αδιαμφισβήτητα το «Club 22» σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της νυχτερινής Αθήνας, ετοιμάζεται να «ρίξει» αυλαία.

«Αλλού Εσύ»: Ο Πάνoς Κιάμος συγκινεί με καινούρια επιτυχία

Οι δύο σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού έγιναν φέτος η εγγύηση για ένα εκρηκτικό πρόγραμμα στο οποίο πρωταγωνιστούσε το συναίσθημα, η θετική ενέργεια και φυσικά οι ατέλειωτες επιτυχίες.

Με το κέφι να παραμένει αμείωτο και με τις ατέλειωτες επιτυχίες να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών έδωσαν κάθε εβδομάδα τη δική τους «ψήφο εμπιστοσύνης».

«Ελληνικά Μιλάω»: Ο Αντύπας συνεργάζεται ξανά με τον Φοίβο

Πάνος Κιάμος και Αντύπα, μία σπουδαία συνάντηση στο «Club 22» κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για λίγες εμφανίσεις ακόμη.

Συμμετέχει ο Βο και μας παρασύρει στους δικούς του ξέφρενους ρυθμούς. Μαζί του η Γεωργία Βρανά και ο Dj Vox. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν ο ταλαντούχος Πρόδρομος, οι Dinamis και η Χριστίνα Ζιώγα.

Μία απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα
για τον Πάνο Κιάμο και τον Αντύπα

Πάνος Κιάμος - Αντύπας - Club 22 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας