Τις εμφανίσεις τους στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ξεκίνησαν ο Πάνος Κιάμος και ο Αντύπας.

Βροντερό «παρών» στη νυχτερινή Αθήνα έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου το «Club 22», με την άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα που πραγματοποίησαν ο Πάνος Κιάμος και ο Αντύπας.

Δύο σημαντικοί καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας συναντήθηκαν επί σκηνής και κατάφεραν με την εμπειρία και την αμεσότητα τους να πλημμυρίσουν το κοινό έντονα συναισθήματα.

Ατέλειωτες επιτυχίες, τραγούδια σταθμοί και καθηλωτικές ερμηνείες είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες γνωρίζουν καλά πώς να εκτοξεύουν τη διασκέδαση στα ύψη.

Ξεχωριστή «σφραγίδα» στο πρόγραμμα είναι η παρουσία του Βο, που παρέσυρε τους πάντες με μεγάλη ευκολία στους δικούς του ξέφρενους ρυθμούς. Μαζί του είναι Γεωργία Βρανά και ο Dj Vox..

Στη λαμπερή βραδιά παρευρέθηκαν οι «Survivors» Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Σόφη Πασχάλη, Κώστας Κοκκινάκης και Σάρα Εσκενάζυ αλλά και αγαπημένοι συνάδελφοι των δύο καλλιτεχνών όπως ο Χρήστος Δάντης, ο STAN, η Ελένη Χατζίδου, η Χριστίνα Σάλτη, ο Βασίλης Δήμας, ο Γιώργος Λεμπέσης και η Ζωή Χρήστου.

Πάνος Κιάμος και Αντύπας. Μία σπουδαία συνάντηση στο «Club 22» και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών.

Το σχήμα συμπληρώνουν ο ταλαντούχος Πρόδρομος, οι Dinamis και η Χριστίνα Ζιώγα.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας